A WMFTG globális hálózata közvetlen támogatással bővül Magyarországon, Romániában és Bulgáriában

A Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG), a perisztaltikus szivattyúk és a hozzájuk kapcsolódó folyadékútvonal-technológiák világszerte vezető gyártója közvetlen értékesítést és műszaki támogatást biztosít Magyarországon, Romániában és Bulgáriában. A Watson-Marlow Kft. 2020. január 1-jétől működik. Ez a lépés központi eleme a WMFTG globális bővítési stratégiájának, amelynek középpontjában az ügyfélszolgálat és a helyi megoldások ötvözése áll.

A Watson-Marlow Kft. új budapesti irodájának csapatát Vadim Sidorenko regionális értékesítési vezető fogja irányítani.

Az új közvetlen értékesítési iroda nyitásáról Vadim Sidorenko a következőket nyilatkozta: 

„Vállalatunk történetének rendkívül izgalmas, új fejezete kezdődik. Termékeink és technológiáink régóta hozzáférhetőek Kelet-Európának ebben a részében. Úgy érezzük azonban, hogy közvetlen értékesítési és műszaki támogatási jelenlétünkkel sokkal magasabb szakmai színvonalú, személyre szabott támogatást tudunk majd nyújtani régióbeli ügyfeleinknek. Csapatunk nagyon várja az új év kezdetét, és a számtalan új lehetőséget a Watson-Marlow Kft. számára.”

A Watson-Marlow Kft. a Watson-Marlow Fluid Technology Group tagja, amelynek globális hálózata tíz gyárat és 37 közvetlen értékesítési irodát foglal magában. A Vállalat a Spirax-Sarco Engineering plc Group része; központja az Egyesült Királyságban található.

  • Открийте продукти

  • Открийте местен контакт

  • помощ и съвет

    За помощ и съвет моля свържете с нас на:

    1103 Budapest, Kőér utca 2./A.

    +36 1 445 32 58